CELEBRITIES

Οι τελευταίοι μήνες ζωής της Marilyn Monroe θα γίνουν σειρά


The Jennettes

4 Απριλίου 2019

20020609_dvc_s87_613.jpg

Οι τελευταίοι έξι μήνες ζωής της Marilyn Monroe πρόκειται να μεταφερθούν στην μικρή οθόνη, σε μία σειρά του BBC. Η "φιλόδοξη" σειρά θα εξερευνεί "σημαντικά θέματα όπως δύναμη, αγάπη, πίστη και πολιτική," συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της ηθοποιού με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, John F Kennedy.

Δεν έχει γίνει γνωστό το ποιά ηθοποιός θα παίξει την Monroe. Στο παρελθόν, τον ρόλο έχουν ενσαρκώσει ηθοποιοί όπως Michelle Williams, Gemma Arterton και Ashley Judd.

Ο θάνατος της Monroe το 1962, αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης από υπνωτικά φάρμακα, είναι μία ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη υπόθεση, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται πως δολοφονήθηκε. Δεν έχει βρεθεί καμία απόδειξη για την υπόθεση αυτή.

H BBC Studios θα παράξει τη σειρά με τον Dan Sefton που δήλωσε πως είναι "ενθουσιασμένος... να φέρει αυτή την εκπλητική αληθινή ιστορία στην οθόνη". Το δράμα είναι εμπνευσμένο από το βιβλίο του Keith Badman The Final Years of Marilyn Monroe που κυκλοφόρησε το 2010.

"Η επιθυμία της Marilyn να την πάρουν στα σοβαρά ως ηθοποιό και η μάχη της με τους ισχυρούς άνδρες που ελέγχουν το σύστημα του studio είναι δυστυχώς όσο επίκαιρο είναι σήμερα όσο και τότε," είπε ο Sefton.

 

Δείτε ακόμη: H τελευταία φωτογράφηση της Marilyn Monroe

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.