CELEBRITIES

Το αποτυχημένο photoshop της Khloé Kardashian που την έκανε να μοιάζει σα να έχει 14 δάχτυλα


The Jennettes

10 Απριλίου 2019

abaca_572164_019_0.jpg

Η Khloé Kardashian ένιωσε τέτοια τιμή για την πρόσκλησή της στο πάρτι των 75ων γενεθλίων της Diana Ross, που δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια, δύο εβδομάδες αργότερα.

Οι λαμπερές φωτογραφίες έδειχναν την Khloé με ένα μεταλλικό maxi φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη, το οποίο συνόδευσε με εντυπωσιακά αξεσουάρ και μια τεράστια, afro, ξανθιά περούκα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι, αν κοιτάξουμε από αρκετά κοντά τα χέρια της, θα δούμε ότι η Khloé βρέθηκε αντιμέτωπη με άλλη μια αποτυχία. Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας, φαίνεται ότι κάποιος το παράκανε, και της έδωσε κατά λάθος τέσσερα παραπάνω δάχτυλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨✨✨When the legendary Ms Ross invites you to her birthday party, you show UP as best you can. What a beautiful inspiration!! Thank you for having us ✨✨✨✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Παραδόξως, οι απαντήσεις ήταν ήπιες, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανδτιδράσεις που είχε προκαλέσει η Khloé όταν βρέθηκε κατά λάθος με δύο έξτρα αντίχειρες τον Φεβρουάριο. Αυτήν τη φορά οι περισσότερες απαντήσεις ήταν περισσότερο απορημένες. Ωστόσο, δεν έλειψε και η επισήμανση ότι οι περισσότερες αποτυχίες της Khloé με το photoshop εμφανίστηκαν λίγο αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο της υποτιθέμενης απιστίας του Tristan Thompson με την κολλητή φίλη της Kylie Jenner.

Προς το παρόν, η Khloé δεν έχει απαντήσει στα σχόλια.

Δείτε ακόμη:

H Khloe Kardashian προτιμά τα έντονα χείλη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.