CELEBRITIES

Ποια είναι η αλήθεια για τις φήμες περί απιστίας του πρίγκιπα William


The Jennettes

11 Απριλίου 2019

20181115_zaa_nc34_243.jpg

Τώρα που οι φήμες για την κακή σχέση της Meghan Markle και της Kate Middleton έλαβαν τέλος, νέες φήμες μιλούν για έναν νέο "τσακωμό" που περιλαμβάνει την Kate, τον πρίγκιπα William και μία οικογενειακή τους φίλη ονόματι Rose Hanbury, που είναι η μαρκησία του Cholmondeley. Αλλά φαίνεται πως η βασιλική οικογένεια δεν είναι και τόσο χαρούμενη με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, αφού έχουν αναλάβει νομική δράση... καο κάποιοι πιστεύουν πως είναι λόγω εξωσυζυγικής σχέσης. 

Ποια είναι όμως η Rose Hanbury;

Η Rose Hanbury, είναι πρώην μοντέλο που ζει με τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη David Rocksavage, στο Norfolk της Αγγλίας. Το σπίτι της είναι πολύ κοντά στο εξοχικό της Kate και του William, ενώ βρίσκονται στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους. 

Τι ακριβώς συνέβη με την Kate Middleton;

Πριν από μερικές εβδομάδες, η εφημερίδα The Sun ανέφερε πως η Kate ήταν εκνευρισμένη για ένα δημοσίευμα που ισχυριζόταν πως είπε στον William να "κόψει" την Rose από τον κύκλο τους γιατί εκείνη και η Rose τσακώθηκαν. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τον λόγο που έχουν διαμάχη, αλλά εκεί είναι που οι φήμες γίνονται εξαιρετικά δραματικές.

Το αμερικάνικο In Touch δημοσίευσε πως ο William μπορεί να είχε εξχωσυζυγική σχέση με τη Rose και όταν η Kate τον ρώτησε γι' αυτό, εκείνος "γέλασε λέγοντας πως δεν ισχύει".

Τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν υπάρχει καμία δημόσια απόδειξη πως ο William απάτησε την Kate, οπότε τα δημοσιεύματα δεν έχουν και ιδιαίτερη βάση. Επιπλέον, σύμφωνα με τον royal reporter της Daily Mail, Richard Kay, είναι όλα fake news. Ο Kay έγραψε:

"Και οι δύο πλευρές έχουν σκεφτεί τη νομική δράση, αλλά, επειδή κανένα από τα δημοσιεύματα δεν έχει μπορέσει να δώσει αποδείξεις για το τι ακριβώς είναι αυτός ο λεγόμενος τσακωμός, διάλεξαν να το αγνοήσουν... Αυτές οι επίπονες φήμες είναι απλά λάθος."

Ωστόσο, το Daily Beast ισχυρίζεται το αντίθετο.

Σε ένα πρόσφατο δημοσίευμα, γράφουν πως η βασιλική οικογένεια "καταλαβαίνει πως το παλάτι πίεσε" για να διαγραφθούν οι φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης από το Twitter της Giles Coren. Αν αναρωτιέστε τι έγραφε το tweet της Giles του The Times of London, έγραφε κάτι τέτοιο: "Ναι, είναι εξωσυζυγική σχέση. Δεν έχω διαβάσει το δημοσίευμα αλλά ξέρω για την εξωσυζυγική σχέση. Όλοι ξέρουν για την εξωσυζυγική σχέση, αγάπη μου."

Το Daily Beast αναφέρει επίσης πως τουλάχιστον ένα Βρετανικό έντυπο "έχει λάβει νομικές προειδοποιήσεις μετά τη δημοσίευση των λεπτομερειών για τις φήμες από τους δικηγόρους των royals".

Στην πραγματικότητα, μόνο ο William, η Kate και η Rose ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει - αν συμβαίνει κάτι. 

 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.