CELEBRITIES

H Robyn Crawford αποκαλύπτει πρώτη φορά λεπτομέρειες για τη σχέση της με τη Whitney Houston


The Jennettes

24 Απριλίου 2019

19921125_wht_z03_041.jpg

H Robyn Crawford πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με απομνημονεύματα σχετικά με τη σχέση της με την Whitney Houston.

Το βιβλίο σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Crawford θα μιλήσει δημοσίως για την "συγκινητική και συχνά πολύπλοκη ιστορία της ζωής της και της σχέσης της με τη Whitney" από τον θάνατο της star το 2012, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου. 

Η φύση του δεσμού μεταξύ των δύο γυναικών, που γνωρίστηκαν ως έφηβες στα τέλη των 80s, έχει υπάρξει για πολλά χρόνια το επίκεντρο υποθέσεων. Τα δύο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Houston επιβεβαίωσαν την αμφιφυλοφιλία της star και αναγνώρισαν την ύπαρξη μίας ρομαντικής σχέσης μεταξύ της Houston και της Crawford.

Στο Whitney: Can I Be Me, του Nick Broomfield, ο πρώην σωματοφύλακας της Houston δήλωσε πως η Crawford και ο σύζυγος της houston, Bobby Brown, είχαν σωματικούς καυγάδες για τις σχέσεις τους με την Houston, που είχαν ω αποτέλεσμα την εξορία της Crawford από τον στενό κύκλο της Houston.

To A Song for You: My Life With Whitney Houston, περιγράφεται ως "η ζωντανή, ειλικρινής και ανείπωτη ιστορία που παρέχει μία κατανόηση της πολύπλοκης ζωής της Whitney Houston".

H Houston βρέθηκε αναίσθητη στο Beverly Hilton Hotel στο Los Angelees, μέσα στη μπανιέρα. Ο δικαστής δήλωσε πως ο θάνατός της ήταν ατύχημα, από πνιγμό και από "τα αποτελέσματα αθηροσκληρωτικής καρδιακής νόσου και χρήσης κοκαΐνης".

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.