CELEBRITIES

H Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William γιόρτασαν την 8η επέτειο του γάμου τους


The Jennettes

30 Απριλίου 2019

abaca_272936_012.jpg

Η Κate Middleton και ο Πρίγκιπας William γιόρτασαν οχτώ χρόνια γάμου!

Τη Δευτέρα, το Παλάτι του Kensington μοιραστηκε φωτογραφίες από τον γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge το 2011 στο Westminster Abbey στο Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Kate στο εντυπωσιακό Alexander McQueen νυφικό της, το οποίο πιστεύεται ότι είχε κοστίσει $434.000, και το οποίο περιλάμβανε φλοράλ κεντήματα, layers από μεταξωτό τούλι και μια πολύ μακριά ουρά. Η Kate φόρεσε επίσης μια τιάρα Cartier την οποία της δάνεισε η Βασίλισσα. Οι εικόνες δείχνουν επίσης τον William με την κόκκινη στολή των Irish Guards, δίπλα σε έναν -τότε- single πρίγκιπα Harry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? 8 years ago today — thank you for your lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding anniversary! ?PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

"8 χρόνια πριν σαν σήμερα - σας ευχαριστούμε για τα όμορφα μηνύματά σας για την επέτειο γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambride!" έγραψε ο λογαριασμός του Παλατιού στις φωτογραφίες, οι οποίες επίσης περιλαμβάνουν το βασιλικό ζεύγος που χαιρετάει πάνω από ένα εκατομμύριο fans.

Στην λαμπρή τελετή του γάμου τους παρευρέθηκαν 1.900 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων celebrities όπως ο David κι η Victoria Beckham, o Sir Elton John, h Joss Stone και ο Guy Ritchie. Την τελετή και το φιλί του ζευγαριού στο μπαλκόνι του Buckingham ακολούθησε μια δεξίωση με μια παραδοσιακή οκταώροφη τούρτα με φρούτα, λευκό γλάσο και ζαχαρωτά λουλούδια.

Δείτε ακόμη: 10 φορές που ζηλέψαμε το ντύσιμο της Kate Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.