CELEBRITIES

Ο Brad Pitt διαψεύδει ότι αγόρασε για την Jennifer Aniston το σπίτι που έμεναν μαζί


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

abaca_60044_24_0.jpg

Οι δρόμοι της Jennifer Aniston και του Brad Pitt χωρίστηκαν το 2005, μετά από τρία χρόνια σχέσης, και τέσσερα χρόνια γάμου. Ο Pitt και η δεύτερη σύζυγός του, Angelina Jolie, χώρισαν πριν 2 χρόνια, μετά από 12 χρόνια που ήταν μαζί. Από την άλλη, η Aniston και ο δεύτερος σύζυγός της, Justin Theroux, χώρισαν πάνω από ένα χρόνο πριν, μετά από 7 χρόνια που ήταν μαζί.

Φαίνεται πως ο 55χρονος Pitt έχει κάνει μια επανεμφάνιση στη ζωή της Aniston τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, τον Φεβρουάριο μπήκε κρυφά στο πάρι των 50ών γενεθλίων της αποφεύγοντας τους παπαράτσι. Στη συνέχεια βγήκαν στην επιφάνεια οι φήμες ότι ο Brad Pitt σκόπευε να αγοράσει το σπίτι στο οποίο έμεναν με τη Jennifer Aniston ως παντρεμένοι, και να της το κάνει δώρο.

Το σπίτι που μοιραζόταν το ζευγάρι πριν το διαζύγιο ήταν ονειρικό και για τους δύο, αλλά μπήκε σε διαδικασία πώλησης όταν χώρισαν. Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό ισχυρίστηκε ότι "το να χάσουν το σπίτι των ονείρων τους χειροτέρεψε τον πόνο του διαζυγίου και εκείνη μετανιώνει πολύ που δεν αγόρασε το μέρος του Brad".

To ρεπορτάζ υποστήριζε ότι ο Pitt είχε συμφωνήσει να διαθέσει 79 εκατομμύρια δολάρια στο σπίτι για να το κάνει δώρο στην Aniston, αφότου οι δυο τους πέρασαν χρόνο αναπολώντας τις μέρες τους σε αυτό.

Αλλά οι fans της επανένωσης του ζευγαριού καλό θα ήταν να μην βιαστούν να χαρούν. Ένας εκπρόσωπος του Pitt δήλωσε στη Sun ότι η φήμες ήταν λάθος.

Μπορεί ο Brad και η Jennifer να μην πρόκειται να αναβιώσουν το ειδύλλιό τους στο σπίτι αυτό, όμως η τεράστια σύγχρονη έπαυλη είναι γεμάτη με φυσικό φως και βρίσκεται ακόμα στην αγορά για 56 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε ακόμη:5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.