CELEBRITIES

O Justin Timberlake έγινε επίτιμο διδάκτορας και το γιόρτασε μαζί με τη Jessica Biel


The Jennettes

14 Μαΐου 2019

abaca_634945_046.jpg

Ο Justin Timberlake, ή μάλλον, ο Dr. Justin Timberlake, γιόρτασε ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο 38χρονος τραγουδιστής, μαζί με τους επίσης μουσικούς Missy Elliott και Alex Lacamoire έγινε επίτιμος διδάκτορας του Berklee College of Music στη Βοστώνη.  Την Παρασκευή, εκείνος και η Jessica Biel μοιράστηκαν μερικές στιγμές τρυφερότητας δημοσίως, και παρακολούθησαν τους αποφοίτους να ερμηνεύουν μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια του.  Το επόμενο απόγευμα, αποδέχτηκε το πτυχίο του, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Berklee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss her! ? #JustinTimberlake and #JessicaBiel are still head over heels in love with each other @justintimberlake @jessicabiel #celebritycouple #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WOMANSLOOK (@womanslook) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berklee Honorary doctorate recipients♥️??‍???‍?❤ #JustinTimberlake #JT #DrTimberlake #DoctorJT #King #PresidentofPop #MissyElliott #AlexLacaMoire #BerkleeCollegeofMusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gamze Gürbüz ?? (@jtimberlake81) στις

"Καθορίζεστε από τον τρόπο που ορίζετε την αποτυχία. Δεν είναι αποτυχία αν σας οδηγεί στην επιτυχία. Είναι όλα μέρος του ταξιδιού", είπε ο Justin, απευθυνόμενος στο πλήθος. Ολοκλήρωσε την ομιλία του με μια πρόκληση προς τους φοιτητές. "Ελπίζω ότι στα χρόνια που έρχονται, δύο πράγματα θα συμβούν: Ένα, θα σας εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο. Και δύο, κοιτάζω και βλέπω αυτήν την τάξη αποφοίτων. Θα τα πούμε στο studio, θέλω να σας σω όλους!"

Δείτε ακόμη: Justin Timberlake - Jessica Biel: Είναι αγαπημένοι και φαίνεται!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.