CELEBRITIES

Η ζωή που η Marilyn Monroe ονειρευόταν λίγο πριν πεθάνει


2 Ιουνίου 2019

20020609_dvc_s87_613.jpg

Σε ένα γράμμα-εξομολόγηση που έστειλε στον μέντορά της Λι Στράσμπεργκ, αποκαλύπτει ότι αισθάνεται ότι πατά σε κινούμενη άμμο. «Εδώ και χρόνια πασχίζω να βρω συναισθηματική ασφάλεια», υπογράμμιζε.

Αισθανόταν να πνίγεται. Να μην μπορεί να ανασάνει. Ήθελε να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Όσο και αν ο κόσμος θαύμαζε την ντίβα του κινηματογράφου, η Μέριλιν Μονρόε ήταν ένας κουρασμένος άνθρωπος.

Τις κρυφές πτυχές του εαυτού της και τα βαριά συναισθήματά της αποκάλυψε λίγο πριν φύγει από τη ζωή, με ένα γράμμα που έστειλε στον μέντορά της. Με το χειρόγραφο ζητούσε απεγνωσμένα τη βοήθειά του καθηγητή υποκριτικής, φίλου, έμπιστου άνθρώπου της Λι Στράσμπεργκ, του μεγάλου δασκάλου της υποκριτικής με τη διάσημη σχολή του στη Νέα Υόρκη. «Θέλω να πάρω τη ζωή μου ξανά στα χέρια μου. Αισθάνομαι ότι πατάω σε κινούμενη άμμο» υπογράμμιζε. Εννέα μήνες αργότερα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στο Λος Αντζελες.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.