CELEBRITIES

H Stella McCartney εξομολογήθηκε πως "δεν μεγάλωσε με πολλά λεφτά"


The Jennettes

24 Ιουνίου 2019

64953742_2286564961432719_7725335575702970138_n1.jpg

Η Stella McCartney έρχεται από μια αδιαμφισβήτητα διάσημη οικογένεια, ίσως μια από τις διασημότερες του κόσμου. Παρόλα αυτά η σχεδιάστρια εξομολογήθηκε ότι δεν μεγάλωσε με πολλά λεφτά, παρά το ότι ο μπαμπάς της είναι ο θρυλικός Beatle, Paul McCartney.

Μιλώντας στο ψηφιακό περιοδικό του Net-A-Porter, η 47χρονη μίλησε για την παιδική της ηλικία, και για το γεγονός ότι αγόραζε τα ρούχα της από φιλανθρωπικά μαγαζιά. Είπε: "Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν πετάει πράγματα. Και ίσως ακούγεται ανόητο, αλλά δεν είχα πολλά λεφτά ως παιδί. Οι γονείς μου ήταν πραγματικά έξυπνοι. Πήγα σε ένα ενιαίο σχολείο και δεν είχα μεγάλα ποσά μετρητών, οπότε πήγαινα σε μαγαζιά με vintage, δεύτερο χέρι, και σε αγορές για να αγοράσω ρούχα".

Φαίνεται πως η επιχειρηματίας άντλησε έμπνευση από τη μαμά της, Linda McCartney, για το θέμα του στιλ. Μιλώντας για τη ντουλάπα της μουσικού, είπε: "Είχε την πιο cool αίσθηση του στιλ, αλλά για εμένα ήταν cool επειδή ήταν εκείνη. Αντικατόπτριζε πραγματικά το ότι εκείνη δεν έδινε δεκάρα για το τι πίστευαν οι άνθρωποι και, ώντας η γυναίκας ενός Beatle, αυτό ήταν πολύ εντυπωσιακό".

Δείτε ακόμη: Οι διάσημες αγαπάνε τις τσάντες της Stella McCartney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.