CELEBRITIES

Στο φως της δημοσιότητας άγνωστα στιγμιότυπα από τον γάμο του JFK Jr. και της Carolyn Bessette


The Jennettes

28 Ιουνίου 2019

20090924_zaf_g49_390.jpg

Το 1996, ο John F. Kennedy Jr. και η Carolyn Bessette ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Cumberland Island της Georgia. Ως ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στον κόσμο, χρειάστηκε να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να το κρατήσουν μυστικό - συμπεριλαμβανομένου του να έχουν μία λίστα καλεσμένων που περιοριζόταν στα 35 άτομα και η τελετή να φωτίζεται μόνο από κεριά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δούλεψε. Αλλά χρόνια αργότερα - κοντά στην 20η επέτειο του αεροπορικού δυστυχήματος που σκότωσε και τους δύο - επιτέλους μπορούν να δούμε τι συνέβη στον θρυλικό αυτόν γάμο.

Ο καλός φίλος του John, Billy Noonan, είχε καταγράψει εκείνο το Σαββατοκύριακο σε κασέτα και για πάνω από δύο δεκαετίες, το κρατούσε μυστικό. Τώρα, αποφάσισε να το δημοσιεύσει, ως μέρος ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο "O γάμος του JFK Jr. & της Carolyn Bessette: Οι Χαμένες Κασέτες".

Ένα κομμάτι του υλικού, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Today, αποκαλύπτει το πόσο ξεχωριστή ήταν η βραδιά. Σε μία σκηνή, ο John κάνει μία πρόποση υπό το φως των κεριών. "Η Carolyn άλλαξε τη ζωή μου με τρόπο που δεν πίστευα ποτέ πως ήταν δυνατόν," λέει "΄και με έκανε, απόψε, τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη".

Το ταπεινό εκκλησάκι και η μικρή τελετή δημιουργούν μία αξέχαστη σκηνή. Όπως έχει περιγράψει ο φωτογράφος του ζευγαριού, Denis Reggie, στο Town & Country, στο παρελθόν: "Κανένα μεγαλείο, τίποτα περισσότερο από αυτό που ήταν. Η απλότητα - αυτό ήταν το όμορφο".

Το τηλεοπτικό special θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με τους καλεσμένους και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου.

 

Δείτε ακόμη: Jackie Kennedy-Ωνάση: Η ξεχωριστή ομορφιά και κομψότητά της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.