CELEBRITIES

Πωλείται το εξοχικό σπίτι της Jackie Kennedy


The Jennettes

2 Ιουλίου 2019

20110101_gaf_g182_168788.jpg

Ψάχνετε να αγοράσετε εξοχικό και σας περισσεύουν 65 εκατομμύρια δολάρια; Τότε μπορεί να σας ενδιαφέρει το Red Gate Farm, που άνηκε κάποτε στη Jackie O και τώρα τίθεται προς πώληση, από την κόρη της, Caroline Kennedy. Το κτήμα των 1.376 στρεμμάτων στο Aquinnah της Μασαχουσέτης, έχει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, μία πισίνα, μία βιβλιοθήκη και "ηλιακή ενέργεια". Η γύρω περιοχή αποτελείται σχεδόν εντελώς από θάλασσα, με θέα στον Ατλαντικό.

Μετά τη αγορά του κτήματος, το 1979, η Jackie Onassis διατήρησε την καμπίνα κυνηγιού και προσέλαβε τον αρχιτέκτονα Hugh Newell Jacobson για να σχεδιάσει το σπίτι και τον ξενώνα, ενώ η φίλη της Rachel Bunny Mellon σχεδίασε τους εξωτερικούς χώρους. Τα κτίρια τελειοποιήθηκαν το 1981, έλαβαν ανακαίνιση το 2000, και ενδεχομένως να αγοραστούν από κάποιον εκατομμυριούχο. Σύμφωνα με το People, η αρχική τιμή που πλήρωσε η Jackie ήταν απλά ένα εκατομμύριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie's Int. Real Estate (@christiesrealestate) on

 

Δείτε ακόμη: Jackie Kennedy Onassis 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.