CELEBRITIES

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία της Meghan Markle με την Βρετανική Vogue


The Jennettes

10 Ιουλίου 2019

20190704_zaa_ap2_265.jpg

H Meghan Markle ως ηθοποιός γνώριζε καλά πως να φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα των πιο γνωστών περιοδικών. Βέβαια μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry άφησε πίσω της αυτές τις συνεργασίες καθώς πλέον ακολουθεί αυστηρά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Όμως η δούκισσα του Sussex φαίνεται πως επιστρέφει και μάλιστα δυναμικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meghan θα είναι η guest editor της βρετανικής έκδοσης της Vogue για το τεύχος του Σεπτεμβρίου. Η συγκεκριμένη έκδοση θεωρείται η πιο σημαντική όλου του χρόνου και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Vogue θέλουν την Meghan Markle να είναι το πρόσωπο – έκπληξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by demmystyles (@anything_styleofficial) on

Σχετικά με την δουλειά της Meghan, η δούκισσα θα γράψει ένα κείμενο γνώμης, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το τι θα αφορά. Μάλιστα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως πιθανά θα υπάρξει και κάποια φωτογράφηση στο εσωτερικό του Frogmore Cottage, όπου μένει με τον πρίγκιπα Harry και τον γιο τους Archie Harrisson.

Εμείς αναμένουμε να δούμε αυτή την ξεχωριστή συνεργασία!

Δείτε ακόμη:

12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.