CELEBRITIES

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Scarlett Johansson είναι ένα από τα πιο chic που έχουμε δει


The Jennettes

25 Ιουλίου 2019

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Scarlett Johansson είναι ένα από τα πιο chic που έχουμε δει

H Scarlett Johansson και ο Colin Jost του Saturday Night Live, αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο που πέρασε, αλλά οι δύο τους δεν κυκλοφορούν συνεχώς δημόσια για να δείξουν το δαχτυλίδι της Scarlett, ούτε ποζάρουν για το Instagram. Ωστόσο, όταν η Johansson αποφάσισε να αποκαλύψει το δαχτυλίδι της, απέδειξε πως ο Jost έχει μία ιδιαίτερη ικανότητα στο να αγοράζει κοσμήματα.

Η μέλλουσα νύφη έκανε μία εμφάνιση στο Comic-Con την βδομάδα που πέρασε για να ανακοινώσει πως η ταινία Black Widow είναι στα σκαριά για το 2020 - ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική αποκάλυψη. Ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων 11 καρατίων έκανε την εμφάνισή του μαζί με την ηθοποιό και εντυπωσίασε το κοινό.

Το δαχτυλίδι της Johansson είναι ένα από τα πιο chic που έχουμε δει και εξαιρετικά ιδιαίτερο. Η πέτρα έχει ένα οβάλ σχήμα, ενώ το χρώμα της δεν είναι το κλασικό διαφανές διαμάντι που έχουμε συνηθίσει. Το ζευγάρι δεν έχει σχολιάσει τον δημιουργό του δαχτυλιδιού, αλλά αίνεται πως είναι ο James de Givenchy της Taffin.

Δείτε ακόμη: H Scarlett Johansson δίνει ιδέες για τα ωραιότερα hairstyles

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.