CELEBRITIES

Η Courteney Cox διδάσκει ένα κοριτσάκι να λέει την πιο iconic ατάκα της Monica από τα Φιλαράκια


The Jennettes

6 Αυγούστου 2019

Η Courteney Cox διδάσκει ένα κοριτσάκι να λέει την πιο iconic ατάκα της Monica από τα Φιλαράκια

H Courteney Cox πρόσφερε λίγη νοσταλγία στο κοινό της, θυμίζοντάς τους μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της Monica.

Σε ένα πρόσφατο post της στο Instagram, η ηθοποιός που έπαιζε τη Monica Geller στην εμβληματική κωμική σειρά, αποκάλυψε οτι προσπαθεί να περάσει μια από τις πιο iconic ατάκες της στην επόμενη γενιά.

"Λοιπόν, προσπαθώ να μεταδώσω την κληρονομιά [της Monica] και να διδάξω τα μικρότερα παιδιά να λένε 'Το ξέρω!' όπως θα το έκανε η Monica", είπε η Cox, στρέφοντας την κάμερα σε ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο προσπαθεί να μιμηθεί την χαρακτηριστική ατάκα. "Εντάξει, δεν τα έχω καταφέρει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα βελτιωθεί".

Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με αυτήν της την απόπειρα, και πολλοί την διαβεβαίωσαν ότι όντως θα βελτιωθεί, ενώ οι νοσταλγικές στιγμές που τους χαρίζει τους κάνουν πολύ χαρούμενους.

Δείτε ακόμη: Flaskback στις πιο αγαπημένες TV girlfriends των 90’s

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.