CELEBRITIES

Ο Nicolas Cage εξομολογήθηκε ότι εκείνος έπεισε τον Johnny Depp να γίνει ηθοποιός


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

Ο Nicolas Cage εξομολογήθηκε ότι εκείνος έπεισε τον Johnny Depp να γίνει ηθοποιός

Ο Johnny Depp έχει γίνει όλων από τους αγαπημένους ηθοποιούς και κυρίως μέσα από τις ταινίες «οι Πειρατές της Καραϊβικής». Κανείς όμως μέχρι τώρα δε γνώριζε πως ολόκληρη η καριέρα του σταρ, οφείλεται στον γνωστό από την ταινία «National Treasure», Nicolas Cage.

Σε μια συνέντευξη του στο «The New York Times Magazine», ο Nicholas Cage δήλωσε ότι ενθάρρυνε τον 56χρονο Johnny Depp να ασχοληθεί με τον ηθοποιία, τη δεκαετία του ‘80 όταν ο Cage νοίκιαζε το διαμέρισμά του σε εκείνον. «Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Παίζαμε monopoly και παρατηρώντας τις αντιδράσεις του λόγω της νίκης του στο παιχνίδι, τον ρώτησα γιατί δε γίνεται ηθοποιός. Εκείνος ήθελε να γίνει μουσικός, καθώς θεωρούσε πως δεν είχε ταλέντο στην ηθοποιία. Παρόλα αυτά, εγώ πίστεψα σε αυτόν και τον έστειλα στο δικό μου πρακτορείο», ανέφερε ο Niholas Cage στη συνέντευξή του.

Μέσα σε μια μέρα η ζωή του διάσημου ηθοποιού άλλαξε οριστικά. H πρώτη οντισιόν του Johnny Depp, χάρη στο Cage, ήταν για την ταινία με τίτλο «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες», όπου και πήρε το ρόλο. Έκεί εμφανίστηκε ως φίλος της πρωταγωνίστριας. Στη συνέχεια, απογειώθηκε η καριέρα του με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έλαβε στην ταινία «Edward Scissorhands», όπου και κέρδισε το βραβείο Golden Globe ως καλύτερος ηθοποιός κωμωδίας/μουζικάλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.