CELEBRITIES

H Chrissy Teigen εξήγησε τον λόγο που έκανε Botox στις μασχάλες της


The Jennettes

15 Αυγούστου 2019

chrissy49467.jpg

Στις 12 Αυγούστου η Chrissy Teigen παραδέχτηκε ότι έκανε μπότοξ στις μασχάλες της για να αποτρέψει τον ιδρώτα. Η αμερικάνικη σειρά “ Bring the Funny” δημοσίευσε ένα βίντεο από ένα story της στο instagram, όπου έγραψε "Κάνω μπότοξ στις μασχάλες μου. Πραγματική η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει”.

Στη συνέχεια, η σταρ τόνισε πως “επιτέλους μπορώ να φοράω μεταξωτά¨. Στο βίντεο η Teigen είναι ξαπλωμένη όσο ο Dr Jason Diamond της κάνει ενέσεις στις μασχάλες. Φαίνεται να ήταν λιγάκι νευρική σχετικά με τη διαδικασία, καθώς είχε στο στόμα της ένα κομμάτι ύφασμα. Ευτυχώς, οι ανησυχίες της τέλειωσαν λίγα λεπτά αργότερα.

“Τελικά δεν είναι τίποτα. Φαινόταν πολύ τρομακτικό!", λέει η Τeigen πριν πάρει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που η Chrissy Teigen ήθελε να κάνει μια αλλαγή στις μασχάλες της.

Πιο συγκεκριμένα, το 2017 σε μια συνέντευξη στο refinery29.com, παραδέχτηκε πως "Έκανα λιπαναρόφηση στη μασχάλη μου και ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει. Το κρατούσα μυστικό αλλά πλέον δε με νοιάζει. Έχουν περάσει εννιά χρόνια. Αφαίρεσα δύο εκατοστά από τη μασχάλη μου. Ήταν απλά υπέροχο! Με έκανε να νιώθω καλύτερα, φορώντας τα φορέματά μου. Αισθανόμουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση. Ήταν το πιο χαζό πράγμα που έχω κάνει ποτέ μου, μα μου αρέσει. Ειλικρινά δεν έχω μετανιώσει”.

Λίγες μέρες πριν, δήλωσε στους fans της πως τον τελευταίο καιρό δε νιώθει να είναι ο εαυτός της και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ενδεχόμενο να έχει έλκος, λέγοντας ”Νομίζω πως έχω έλκος και είμαι πολύ κουρασμένη. Μη μου πείτε να πάω στο γιατρό, έχω μεγάλη φοβία. Εξακολουθώ όμως να χρειάζομαι βοήθεια. Υπάρχει κάποιος ειδικός γιατρός;”

H μητέρα της ανακάλυψε πως έλκος, επειδή δεν έτρωγε σωστά. Η Chrissy λοιπόν με αφορμή αυτό, θεωρεί πως έχει έλκος, καθώς τρώει πολλά μπαχαρικά. "Νομίζω πως πρέπει να τρώω πολύ απλά πράγματα αυτόν το μήνα. Τρώω πικάντινες τροφές, σκόρδο αλλά και όξινες. Το στομάχι μου είναι τρελό σαν και μένα."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.