CELEBRITIES

Scarlett Johansson: «Στο σετ έλεγα τις ατάκες μου, στο σπίτι μου υπέφερα»


2 Σεπτεμβρίου 2019

1430235095_scarlett-johansson-zoom1.jpg

Να περιγράψουν έναν γάμο μέσω ενός διαζυγίου. Αυτό αποπειράθηκαν να κάνουν η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ανταμ Ντράιβερ με τις ερμηνείες τους στο «Marriage Story», τη νέα ταινία (παραγωγής Netflix) του αμερικανού «ανθρωπιστή» σεναριογράφου και σκηνοθέτη Νόα Μπόμπακ που προβλήθηκε την Πέμπτη στο πλαίσιο του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, διεκδικώντας τον Χρυσό Λέοντα.

Εκείνη, η Νικόλ, είναι μια ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε κάτω από τη σκιά του Χόλιγουντ, στο Λος Αντζελες, ενώ εκείνος, ο Τσάρλι, είναι ένας πρωτοποριακός και καταξιωμένος σκηνοθέτης θεάτρου από τη Νέα Υόρκη. Εχουν και ένα παιδί, τον Χένρι, ηλικίας μόλις οκτώ ετών. Αλλά δεν μπορούν να ζήσουν άλλο μαζί και αποφασίζουν να χωρίσουν.

«Σε αυτήν την ταινία υπάρχουν προσωπικά στοιχεία του καθενός αλλά και κάτι το καθολικό. Οταν συνάντησα τον Νόα χώριζα (από τον δεύτερο σύζυγό της Ρομέν Ντοριάκ) αλλά εκείνος δεν το γνώριζε αυτό, είχαμε καιρό να ιδωθούμε. Αμέσως μόλις μου αφηγήθηκε το θέμα της ταινίας, αισθάνθηκα πως ήταν γραφτό να γίνει, πως επρόκειτο για την κατάλληλη στιγμή», αποκάλυψε η Σκάρλετ Γιόχανσον λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.