CELEBRITIES

Η Mila Kunis έγινε ξανθιά και ξάφνιασε τους πάντες


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2019

20180426-zaa-a123-044.jpg

Η Mila Kunis έχει σπανίως εμφανιστεί με οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών εκτός του καστανού. Τώρα όμως, έκανε μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία αγγίζει τα όρια της μεταμόρφωσης. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά με τιρκουάζ άκρες.

Πιθανόν πρόκειται για μια αλλαγή που σχετίζεται με τον ρόλο της στην ταινία Four Good Days στο πλευρό της Glenn Close. Η Close υποδύεται μια μητέρα που βοηθάει την κόρη της να επανέλθει από κατάχρηση ουσιών.

Η Kunis έχει δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά στιλ μαλλιών: κοντά καρέ, αφέλειες, glossy ίσια μαλλιά. Δεν αλλάζει όμως συχνά το χρώμα τους, ούτε είναι beauty junkie, όταν δεν βρίσκεται σε ταινίες και κόκκινα χαλιά. "Δεν φοράω makeup. Δεν λούζομαι κάθε μέρα", έχει δηλώσει. Δεν είναι κάτι που συνδέω με τον εαυτό μου. Συγχαίρω τις γυναίκες που ξυπνάνε 30, 40 λεπτά νωρίτερα για να βάλουν eyeliner. Το βρίσκω όμορφο. Απλώς εγώ δεν είμαι έτσι."

Προς το παρόν, η Kunis κρατάει το νέο της look κρυφό. Εντοπίστηκε από παπαράτζι ενώ φορούσε καπέλο για να κρύψει τα μαλλιά της.

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Mila Kunis και του Ashton Kutcher

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.