CELEBRITIES

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έγιναν γονείς για τρίτη φορά


6 Οκτωβρίου 2019

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έγιναν γονείς για τρίτη φορά

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds σύμφωνα με τα ξένα μέσα έγιναν γονείς για τρίτη φορά και κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό. Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν ήδη δύο παιδιά. Το ζευγάρι απέκτησε άλλο ένα μωρό και η οικογένεια τους έγινε πολύ μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Blake Lively πρέπει να γέννησε κάποια στιγμή τον Αύγουστο, αλλά δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση από το ζευγάρι. Οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός και ούτε είναι γνωστό ακόμα το φύλο ή το όνομα του μωρού.

Η 32χρονη ηθοποιός του «A Simple Favor» είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας « Detective Pikachu» τον Μάιο, για να βρεθεί δίπλα στον σύζυγο της.

Eκτός από ελάχιατες εμφανίσεις η Lively κράτησε χαμηλούς τόνους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και υπήρχαν λίγες δημοσιεύσεις για την ίδια ή το μωρό.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.