CELEBRITIES

Elton John: «Η μητέρα μου ήταν κοινωνιοπαθής, δε γνώρισε ποτέ τους γιους μου»


14 Οκτωβρίου 2019

Elton John: «Η μητέρα μου ήταν κοινωνιοπαθής, δε γνώρισε ποτέ τους γιους μου»

Ο Elton John σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση σε συνέντευξή του στο CBS την Κυριακή, άνοιξε την καρδιά του για την ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του, Sheila Farebrother, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017. Αποκαλώντας τη «κοινωνιοπαθή», ο 72χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε πως οι δύο γιοι του, ο οκτάχρονος Zachary και ο εξάχρονος Elijah, δεν τη γνώρισαν ποτέ γιατί ήθελε να αποφύγουν την κριτική της.

«Δεν συμπαθούσε το σύζυγό μου, David. Γενικά, δεν συμπαθούσε κανέναν και ποτέ δεν ζήτησε να δει τα παιδιά», όπως αναφέρει ο ίδιος. Όπως προσθέτει, «Είμαι χαρούμενος που δεν τη γνώρισαν επειδή θα τους είχε ασκήσει σίγουρα κριτική, όπως έκανε και σε μένα. Δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα ούτε με τον εαυτό της, είναι κοινωνιοπαθής».

Δύο χρόνια πριν φύγει η μητέρα του από τη ζωή, οι δυο τους προσπάθησαν να έρθουν πιο κοντά, χωρίς ωστόσο κάποια ιδιαίτερη ορατή αλλαγή. Ο αγαπημένος μουσικός θα αποκαλύψει περισσότερα για τη μητέρα του μέσα στην πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του, Me: Elton John για την αρκετά περίπλοκη σχέση τους. 

Δείτε ακόμη: 10 υπέροχα αξεσουάρ για να χαρίσετε στη μητέρα σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.