CELEBRITIES

Η 61χρονη Sharon Stone αγκαλιάζει την ηλικία της και αποκαλύπτει γιατί το Βασικό Ένστικτο δε θα γυριζόταν σήμερα


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2019

Η 61χρονη Sharon Stone αγκαλιάζει την ηλικία της και αποκαλύπτει γιατί το Βασικό Ένστικτο δε θα γυριζόταν σήμερα

Η κομψή 61χρονη Sharon Stone ποζάρει για το εξώφυλλο Οκτωβρίου του περιοδικού Allure, και μιλάει ανοιχτά για το body shaming και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα στην καριέρα της με κριτήριο την ηλικία της έως και τις εποχές που το Βασικό Ένστικτο είχε όλες τις προοπτικές και τα φώτα για να ξεχωρίσει και να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η Stone ουσιαστικά δείχνει το δρόμο ώστε οι γυναίκες να βλέπουν την ομορφιά τους σε κάθε ηλικία. Στην ουσία, όσες καταφέρουν να εναντιωθούν στις προκαταλήψεις εναντίον του σώματός τους, θα νιώθουν για πάντα όμορφες.

Σήμερα «αγκαλιάζοντας» την ηλικία της, η Stone αναφέρει: «Όταν ήμουν νεότερη, φρόντιζαν να μου τονίζουν όλα όσα ήταν αρνητικά επάνω στο σώμα μου. Αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στο Βασικό Ένστικτο, τονίζει ότι «η makeup artist μου έβαζε τόνους makeup αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αποφύγω». 

Όπως μάλιστα δηλώνει η ίδια, το «Βασικό Ένστικτο» πιθανότατα δε θα είχε γυριστεί σήμερα ή τουλάχιστον δε θα είχε την ίδια επιτυχία. «Πιστεύω ότι το Βασικό Ένστικτο γυρίστηκε τη σωστή στιγμή επειδή είχε καταφέρει να συνοψίσει στο σενάριο του όλα τα ερωτηματικά και τους φόβους γύρω από την αλλαγή της γυναικείας δύναμης».

Η Stone δηλώνει μάλιστα, ότι άρχισε να αποδέχεται τις αλλαγές που επιφέρει η ηλικία σε κάθε γυναίκα, ανακαλύπτοντας ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο όμορφες από τις νεαρές «λόγω της εμπειρίας που κουβαλούν». 

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης, ότι η καλύτερη δεκαετία της ζωής της ήταν στα 40 επειδή είχε εστιάσει στην οικογένεια της. «Δεν μπορούσα να δουλέψω στα 40 γιατί σε αυτή την ηλικία δεν σου δίνει κανείς δουλειά στο Hollywood». Ο ρόλος της ως μαμά τριών υπέροχων αγοριών ήταν από τους καλύτερους της ζωής της.

Δείτε ακόμη: Το κομψό street style της Sharon Stone

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.