CELEBRITIES

H Disney ετοιμάζει ταινία αφιερωμένη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2019

H Disney ετοιμάζει ταινία αφιερωμένη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Disney έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει μια νέα ταινία μεγάλου μήκους για τον σούπερ σταρ του μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανακηρύχθηκε ο πιο σπουδαίος παίκτης του ΝΒΑ για φέτος.

Η ταινία που ονομάζεται "Greek Freak", από το ψευδώνυμο του μπασκετμπολίστα, θα δείξει τη μέχρι τώρα πορεία του, καθώς και τη σταδιοδρομία του. Η ταινία θα βασίζεται στην οικογενειακή ζωή του Αντετοκούνμπο, από την παιδική του ηλικία και την ανατροφή του στην Ελλάδα, καθώς και την επαγγελματική του σταδιοδρομία και την άνοδό του ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ο Γιάννης, ο οποίος πρόκειται να γίνει και ο μπαμπάς σύντομα, αναμένεται να λάβει μια ιστορική πενταετή επέκταση συμβολαίου ύψους 253 εκατομμυρίων δολαρίων από τους Bucks το επόμενο καλοκαίρι, καθώς η ομάδα ελπίζει να εξασφαλίσει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Η εμπνευσμένη ιστορία του Greek Freak φαίνεται να είναι ιδανική επιλογή για μια ταινία της Disney, μετά την επιτυχία των "Remember the Titans", "Miracle" και "The Rookie".

Δείτε ακόμη: 15 αγαπημένες celebrities μεταμορφώνονται σε πριγκίπισσες της Disney

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.