CELEBRITIES

Friends: Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για ένα και μόνο special επεισόδιο


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2019

Friends: Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για ένα και μόνο special επεισόδιο

Αν μια σειρά θα θέλαμε να αναβιώσει αυτή σίγουρα θα ήταν τα «Φιλαράκια». Αν λοιπόν νομίζαμε πως το «παιχνίδισμα» στο Instagram της γνωστής παρέας ήταν τυχαίο μάλλον ήμασταν γελασμένοι αφού από ότι φαίνεται μας προετοίμαζαν σιγά σιγά για το αναμενόμενο reunion της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας.

Με ένα special επεισόδιο στο HBO Max ετοιμάζουν το comeback τους οι έξι πρωταγωνιστές που βρίσκονται σε συζητήσεις για μία τηλεοπτική επανένωση με την HBO Max. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα εκτός από τους ηθοποιούς και οι δημιουργοί της σειράς είναι σε συζητήσεις αφού επιθυμούν η επιστροφή να είναι μεγαλειώδης.

Βέβαια, προς το παρόν δεν έχει υπογράψει κανένας από τους εμπλεκόμενους. Η HBO Max έχει εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα και των 10 σεζόν της σειράς έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων και θα βγουν στον αέρα το 2020.
Εμείς δεν έχουμε παρά να ελπίσουμε πώς τα αγαπημένα μας Φιλαράκια θα επιστέψουν!

Δείτε ακόμη: 6 στιγμές από τα Φιλαράκια που αποδεικνύουν ότι η Rachel δεν ήταν καθόλου καλός άνθρωπος

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.