CELEBRITIES

Ο Matthew Perry ήταν κρυφά ερωτευμένος για χρόνια με την Courteney Cox


The Jennettes

18 Νοεμβρίου 2019

Ο Matthew Perry ήταν κρυφά ερωτευμένος για χρόνια με την Courteney Cox

Μπορεί να ήταν κρυφός, αλλά ήταν για χρόνια ζωντανός! Ο λόγος για τον μεγάλο έρωτα του Matthew Perry με τη συμπρωταγωνίστρια του στα «Φιλαράκια», Courteney Cox. Οι πρωταγωνιστές που υποδύονταν το ζευγάρι στην αγαπημένη σειρά, ως Μόνικα και Τσάντλερ, παντρεύτηκαν τελικά στα τελευταία επεισόδια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς. 

Σύμφωνα με πηγή του US Weekly, ο 50χρονος σήμερα Matthew Perry ένιωθε πάντα κάτι παραπάνω στην πραγματική ζωή για την 55χρονη φίλη του, Courteney Cox. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό, «Ο Matthew ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της και δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει». 

Το παλιό τηλεοπτικό ζευγάρι βγήκε πριν λίγες μέρες μαζί έξω, ενώ η Courteney ανέβασε selfie τους στο Instagram, γράφοντας από κάτω: «Θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη; Η έννοια της πραγματικής φιλίας».

Παρά τον ισχυρισμό της πηγής, οι δύο ηθοποιοί δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι στην αληθινή ζωή. Η Courteney Cox ήταν παντρεμένη με τον David Arquette ενώ σήμερα είναι ζευγάρι με τον μουσικό, Johnny McDaid. Από την άλλη, ο Matthew Perry μπορεί να μην προχώρησε ποτέ σε γάμο αλλά υπήρξε ζευγάρι μεταξύ άλλων, με τις Julia Roberts, Yasmine Bleeth.

Δείτε ακόμη: 6 στιγμές από τα Φιλαράκια που αποδεικνύουν ότι η Rachel δεν ήταν καθόλου καλός άνθρωπος 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.