CELEBRITIES

Ποιος είναι ο Πρίγκιπας Andrew, πρωταγωνιστής του πρόσφατου σκανδάλου τον οποίο καθαίρεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2019

Ποιος είναι ο Πρίγκιπας Andrew, πρωταγωνιστής του πρόσφατου σκανδάλου τον οποίο καθαίρεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ

Με αφορμή το πρόσφατο σκάνδαλο που ξέσπασε στο παλάτι θα μάθουμε ποιος είναι ο πρίγκιπας Andrew καθώς λίγα είναι αυτά που γνωρίζουμε για την ζωή του μέχρι σήμερα.

Ο πρίγκιπας Andrew είναι Δούκας της Υόρκης είναι ο δεύτερος γιος και το τρίτο σε σειρά παιδί της Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και του Φίλιππου, Δούκα του Εδιμβούργου. Έχει απασχολήσει αρκετές φορές με την προσωπική ζωή τα μέσα και οι λόγοι δεν ήταν πάντα καλοί αφού φαίνεται πως πάντα έκανε μια άστατη ζωή κόντρα στο πρωτόκολλο και όσα προστάζει το παλάτι.

Πρόσφατα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την συνέντευξή που έδωσε στο BBC για τις σχέσεις του με τον Jeffrey Epstein. Ακόμη, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που δεν αρμόζουν σε έναν Πρίγκιπα.

Στην Μεγάλη Βρετανία τα μέσα δεν σταματούν να μιλάνε για τις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε ο πρίγκιπας Andrew με τον παιδόφιλο εκατομμυριούχο, Jeffrey Epstein ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του τον εν αναμονή της δίκης του.

O πρίγκιπας Andrew μάλιστα εξέδωσε μια ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Μου έγινε ξεκάθαρο σε τις τελευταίες μέρες ότι οι συνθήκες που με σχετίζουν με τον Jeffrey Epstein έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο εμπόδιο για το έργο της οικογένειάς μου με φιλανθρωπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα, το οποίο με περηφάνια στηρίζω.

Ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ ανέφερε επίσης πως εγκαταλείπει τα δημόσια καθήκοντά του για το άμεσο μέλλον με την άδεια της βασίλισσας η οποία φαίνεται να μην είναι τόσο χαρούμενη με όσα συμβαίνουν.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να κάνει και μια ανάρτηση που αναφέρει «Η αυτοκτονία του άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, κυρίως για τα θύματά του και συμπάσχω βαθιά με οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτό και θέλει με κάποιον τρόπο η υπόθεση να κλείσει».

Τα ξένα μέσα συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο πρίγκιπας έχει δημιούργησε πολλά προβλήματα τόσο στο Παλάτι όσο και τις κόρες του. Η κόρη του, πριγκίπισσα Βεατρίκη, ετοιμάζεται για το γάμο της και όλα αυτά τα δημοσιεύματα έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία της.

Ο βρετανικός Τύπος επισημαίνει ότι έχασε τον ετήσιο μισθό του που άγγιζε τις 249 χιλιάδες λίρες και μάλλον δεν θα μπορεί να υποστηρίζει το γάμο της κόρης του. To μόνο σίγουρο είναι η παρουσία του πατέρα της Βεατρίκης στον γάμο θα μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας με αρνητικό τρόπο.

Το σκάνδαλο βέβαια δεν σταματά μόνο στις φιλικές σχέσεις που είχε με τον Jeffrey Epstein αλλά και στις κατηγορίες ότι διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με 17χρονη γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη θέση της βασίλισσας Ελισάβετ και όλου του Παλατιού.

 

Κεντρική φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.