CELEBRITIES

Η Taylor Swift δείχνει πώς ήταν μικρή όταν ζούσε σε χριστουγεννιάτικη φάρμα


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2019

Η Taylor Swift δείχνει πώς ήταν μικρή όταν ζούσε σε χριστουγεννιάτικη φάρμα

Η παιδική ηλικία και όλη η μαγεία των πρώτων χρόνων της ζωής της είναι το κεντρικό θέμα του νέου χριστουγεννιάτικου τραγουδιού της διάσημης Taylor Swift, που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “Christmas Tree Farm”. 

Το χριστουγεννιάτικο τραγούδι, που αναμένεται να κερδίσει γρήγορα τις εντυπώσεις, κυκλοφορεί σε βίντεο κλιπ που αποτελείται από φωτογραφίες και βίντεο από το οικογενειακό αρχείο της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Η μικρή κατάξανθη Taylor κλέβει τις εντυπώσεις και απολαμβάνει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια της στη χριστουγεννιάτικη φάρμα στην Πενσιλβάνια, στην οποία ζούσε μέχρι την ηλικία των δέκα. 

Έλκηθρα, χιόνι, δώρα, χαμόγελα και πολλή αγάπη συνθέτουν το πιο τρυφερό σκηνικό στη μαγευτική αυτή φάρμα, που είχε αγοράσει από έναν πελάτη του, ο χρηματιστής πατέρας της Taylor Swift. Αξίζει να μυηθείτε στον μαγικό χριστουγεννιάτικο κόσμο της Taylor Swift μέσα από το πλούσιο οπτικό υλικό του νέου της βίντεο κλιπ.  

Δείτε ακόμη: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις της Taylor Swift 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.