CELEBRITIES

Η Jessica Biel παίρνει πρώτη φορά θέση για το σκάνδαλο με τον σύζυγό της, Justin Timberlake


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2019

Η Jessica Biel παίρνει πρώτη φορά θέση για το σκάνδαλο με τον σύζυγό της, Justin Timberlake

Η διάσημη ηθοποιός, Jessica Biel, σίγουρα αισθάνθηκε αμηχανία με το σκάνδαλο που ενεπλάκη ο σύζυγό της, Justin Timberlake, και τόσο καιρό προσπαθούσε να βρει τρόπο να σταματήσει όλες αυτές τις φήμες που ακούστηκαν.

Η Jessica Biel αποτέλεσε αναμφισβήτητα μια σημαντική επιρροή πίσω από τη δημόσια συγγνώμη του συζύγου της, Justin Timberlake. Οι φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από τον ίδιο και την Palmer Costier Alisha Wainwright τον περασμένο μήνα, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έκαναν πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα με πηγές, η Biel δεν έχει στα σχέδια της να χωρίσει από τον σύζυγό της μετά το σκάνδαλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ένιωσε άσχημα και σε σημείο εξευτελισμού με όλο αυτό που συνέβη. "Η Jessica ενθάρρυνε τον Justin να διατυπώσει τη συγγνώμη μέσω Instagram, επειδή αισθάνθηκε αμηχανία από τις πράξεις του και ήθελε να πάρει την ευθύνη", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 Δείτε ακόμη: Jessica Biel: Πειραματίζεται με τα hairlooks και όχι με το μακιγιάζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.