CELEBRITIES

Η Michelle Obama υποστηρίζει ανοιχτά τη Greta Thunberg μετά την επίθεση του Donald Trump στο πρόσωπο της 16χρονης ακτιβίστριας


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2019

Η Michelle Obama υποστηρίζει ανοιχτά τη Greta Thunberg μετά την επίθεση του Donald Trump στο πρόσωπο της 16χρονης ακτιβίστριας

Η Michelle Obama εξέφρασε την υποστήριξή της στο πρόσωπο της Greta Thunberg μετά από τη λεκτική επίθεση από τον Donald Trump.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η Thunberg είναι το πρόσωπο της χρονιάς του περιοδικού "Time", έχοντας «επιτύχει να μετατρέψει τις ανησυχίες για τον πλανήτη σε ένα παγκόσμιο κίνημα που απαιτεί παγκόσμια αλλαγή». Ενώ πολλοί γιόρταζαν τον τίτλο της Σουηδής έφηβης, ο Αμερικανός πρόεδρος Trump ξεκίνησε μια σφοδρή επίθεση στο Twitter εναντίον της 16χρονης, γράφοντας: "Τόσο γελοίο. Η Greta πρέπει να δουλέψει το πρόβλημα της διαχείρισης θυμού, μετά να πάει σε μια καλή παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο! Chill Greta." H Thunberg έχει λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης από ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Michelle Obama.

"Όπως τα κορίτσια που συνάντησα στο Βιετνάμ και σε όλο τον κόσμο, έχετε τόσο πολλά να μας προσφέρετε όλους. Αγνοήστε τους αμφισβητίες και να ξέρετε ότι εκατομμύρια άνθρωποι σας επευφημούν." Αρκετοί χρήστες του Twitter εξήραν την Obama για το μήνυμα της δύναμης που απηύθυνε στην Thunberg.

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.