CELEBRITIES

Kate Hudson: Εύχεται για τα γενέθλια του 16χρονου γιου της με το πιο συγκινητικό throwback video


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2020

Kate Hudson: Εύχεται για τα γενέθλια του 16χρονου γιου της με το πιο συγκινητικό throwback video

Η διάσημη ηθοποιός, Kate Hudson, για να γιορτάσει τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, δημοσίευσε στο Instagram ένα video από όταν ο Ryder ήταν μόλις δύο ετών, συνοδεύοντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση μ' ένα συγκινητικό κείμενο.

H 40χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα από τα πιο συγκινητικά throwback video για να ευχηθεί στον 16χρονο γιο της, που είχε γενέθλια. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα έρχονταν τόσο γρήγορα. 16 χρόνια σαν σήμερα. Θα γευτώ αυτά τα δύο χρόνια που μένουν μέχρι να πετάξει από τη φωλιά. Ο κόσμος συχνά είναι λυπημένος μέρες σαν κι αυτή. Ο χρόνος μας φοβίζει και μας ταρακουνάει λιγάκι, θυμίζοντάς μας ότι τα χρόνια δεν περιμένουν πότε θα είμαστε έτοιμοι. Λοιπόν, Ryder, αν διαβάζεις! Είμαι έτοιμη! Είμαι ενθουσιασμένη για το μέλλον σου. Ένας υπέροχος άντρας είσαι. Με τιμά που με επέλεξες για μητέρα σου. Και ορίστε το θέμα… μένουν δύο χρόνια ακόμη κάτω από αυτήν τη στέγη. Είσαι στο σπίτι μου, στους δικούς μου κανόνες. Χρόνια πολλά @mr.ryderrobinson!», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της.

Δείτε ακόμη:Κούκλες που θυμίζουν διάσημους του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.