CELEBRITIES

Οι πρώτες επαγγελματικές κινήσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


The Jennettes

13 Ιανουαρίου 2020

Οι πρώτες επαγγελματικές κινήσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται πως επιδιώκουν η μάρκα «Sussex Royal» να καθιερωθεί σε παγκόσμιο εμπορικό σήμα για πλήθος αντικειμένων, αλλά και δραστηριοτήτων, σύμφωνα με τον Guardian. 

Η καταχώρηση του εμπορικού σήματος θα μπορούσε να αποκαλύψει πολλά για τις επόμενες επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού , ενώ η αίτηση στο όνομα του νέου τους ιδρύματος έγινε τον Δεκέμβριο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (WIPO). Το ζευγάρι ζήτησε επίσης, να γίνει η εγγραφή «Sussex Royal το ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex».

Η αίτηση του βασιλικού ζευγαριού αποτελείται από έξι κατηγορίες, που περιλαμβάνουν ενδύματα, υποδήματα, περιοδικά, φιλανθρωπικές δράσεις για συγκέντρωση κεφαλαίων αλλά και υπηρεσίες εκπαίδευσης και κοινωνικής μέριμνας. 

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι και 500.000 λίρες κατά τον πρώτο τους χρόνο μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Μένει να δούμε τι θα γίνει στην πραγματικότητα. 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.