CELEBRITIES

Gisele Bundchen: «Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω»


The Jennettes

14 Ιανουαρίου 2020

Gisele Bundchen: «Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω»

Η Gisele Bundchen, που αποτελεί ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 21ου αιώνα, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της για τις κρίσεις πανικού που άρχισε να παθαίνει, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της.

"Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Είχα τρομοκρατηθεί. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω", ανέφερε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο. «Το μόνο που με ένοιαζε τότε, ήταν να ανήκω κάπου και να αρέσω στους ανθρώπους και να λέω πάντα ναι, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσα κατά βάθος. Δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν και αυτή ήταν μία από τις κύριες αιτίες που άρχισα να έχω έντονες κρίσεις πανικού».

Η Gisele βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της το 2004 όταν, όπως λέει «έπιασε πάτο». Ήταν 24 ετών. Είχε ήδη δουλέψει για όλους τους κορυφαίους σχεδιαστές, είχε κερδίσει το ιλιγγιώδες ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει το πρόσωπο (και το σώμα) της φίρμας Victoria's Secret και μόλις είχε εμφανιστεί για 76η φορά στο εξώφυλλο της Vogue. Μαζί με τον Leonardo Di Caprio αποτελούσαν ένα από τα ομορφότερα και διασημότερα ζεύγη του πλανήτη.

Η ζωή της όμως, όπως λέει σήμερα, ήταν εκτός ελέγχου: «Έτρωγα μπριζόλα και πατάτες τηγανητές κάθε βράδυ. Έπινα τουλάχιστον ένα μπουκάλι κρασί, κάπνιζα άπειρα τσιγάρα και για πρωινό έπινα έναν διπλό mocha cappuccino. Έπαιρνα επίσης διάφορα χάπια "ανεβαστικά" και "κατασταλτικά". Δεν ήταν ακριβώς ναρκωτικά, αλλά τα έπαιρνα επειδή δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους αμέτρητους καφέδες που έπινα όλη μέρα. Την πρώτη φορά που έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Είχα τρομοκρατηθεί. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

Ακολούθησαν κι άλλα τέτοια επεισόδια μέχρι να πειστεί να αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής. Πια είναι παντρεμένη με τον Tom Brady, με τον οποίον έχει έναν δεκάχρονο γιο και μια οχτάχρονη κόρη. Έχει βάλει στη ζωή της τον διαλογισμό, την άσκηση και τη yoga, ενώ πλέον απολαμβάνει τις στιγμές της καθημερινότητας μαζί με την οικογένειά της.

Δείτε ακόμη: GOLDEN GLOBES 2020: BEST LOOKS

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.