CELEBRITIES

David Schwimmer: O λόγος που τα «Φιλαράκια» αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το κοινό


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2020

David Schwimmer: O λόγος που τα «Φιλαράκια» αγαπήθηκαν τόσο πολύ από το κοινό

Ο 53χρονος ηθοποιός, David Schwimmer, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον Guardian και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για μια από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών, τα «Φιλαράκια».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν είναι σε μια ήρεμη φάση στην ζωή του και πλέον δεν τον πειράζει καθόλου να τον συνδέουν αιωνίως με τον χαρακτήρα του παλαιοντολόγου Ρος Γκέλερ.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε «Νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει.Υπήρξε μια μακρά περίοδος που μου προκαλούσε πολύ έντονο εκνευρισμό το να με συνδέουν αποκλειστικά με μια σειρά, με ένα είδος, με μια ιδέα. Πήρα το ρόλο για το 'Friends' στα 37 μου, προηγουμένως όμως είχα κάνει τόση δουλειά στο θέατρο. Όλη η προηγούμενη δουλειά μου σβήστηκε. Το κοινό φαινόταν να πιστεύει ότι βγήκα από την κοιλιά της μαμάς μου και μπήκα κατευθείαν στην τηλεοπτική κωμωδία».

Φυσικά δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στα υπόλοιπα μέλη της παρέας δηλώνοντας: «Είχαμε πρόσφατα ένα reunion δείπνο στο σπίτι της Κόρτνεϊ. Όλοι χανόμαστε κατά καιρούς, όλοι έχουν οικογένειες, οι περιστάσεις αλλάζουν τις σχέσεις αλλά η επαφή διατηρείται».
Σε αυτό όμως που εστιάζουμε και μας κάνει να σκεφτούμε μια λεπτομέρεια της μεγάλης επιτυχίας της σειράς είναι το εξής: «Πολύ καθοριστικό το γεγονός ότι η σειρά ξετυλίχτηκε στην εποχή πριν από τα smartphones και τα social media»

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.