CELEBRITIES

Η Emma Stone έρχεται στην Ελλάδα για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου


The Jennettes

29 Ιανουαρίου 2020

 	Η Emma Stone έρχεται στην Ελλάδα για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Γιώργος Λάνθιμος μπορεί να ανήκει πλέον στους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες με βραβεία και επιτυχίες στο εξωτερικό, αλλά φαίνεται ότι δεν σταματά να εμπνέεται και να θέλει να δημιουργήσει νέες ταινίες για το κοινό.

Σύμφωνα λοιπόν με την Εθνική Λυρική Σκηνή  και τον  Οργανισμό ΝΕΟΝ τα γυρίσματα της νέας του ταινίας θα ξεκινήσουν και στην Ελλάδα θα έρθουν οι Emma Stone και  Damien Bonnard οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρόγραμμα «The Artist on the Composer».

Η συγκεκριμένη παραγωγή υλοποιείται με τη στήριξη της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η ταινία θα παρουσιαστεί ως μέρος εικαστικής εγκατάστασης με τη συνοδεία μουσικών συνόλων στις 22, 23, 27 Μαΐου 2020 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Το πρόγραμμα The Artist on the Composer, μια τριετής συνεργασία μεταξύ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ διασυνδέει πρωτοπόρους σύγχρονους εικαστικούς και σκηνοθέτες ή/και παραγωγούς ταινιών με τη «ζωντανή» εκτέλεση ορχηστρικής μουσικής.

Οι βασικοί συντελεστές της ταινίας είναι:

Παραγωγή, σενάριο, σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Emma Stone & Damien Bonnard
Σκηνικά Άννα Γεωργιάδου
Κοστούμια Άγγελος Μέντης
Διεύθυνση φωτογραφίας Θοδωρής Μιχόπουλος
Μοντάζ Γιώργος Μαυροψαρίδης
Executive producer στην Ελλάδα Ελένη Κοσσυφίδου
Executive producer Rebecca Skinner-Superprime Films
Επιμέλεια προγράμματος The Artist on the Composer: Γιώργος Κουμεντάκης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΕΛΣ), Ελίνα Κου

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.