CELEBRITIES

Emily Blunt: «Η γυναικεία φιλοδοξία εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ανυπόφορη»


The Jennettes

5 Φεβρουαρίου 2020

Emily Blunt: «Η γυναικεία φιλοδοξία εξακολουθεί να θεωρείται από πολλούς ανυπόφορη»

Η Emily Blunt, μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες που έχουν γυναίκες και άντρες και πώς ακριβώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα σήμερα.

Η ηθοποιός, η οποία είναι μητέρα δύο κοριτσιών της Hazel και της Violet και είναι παντρεμένη με τον John Krasinski, δήλωσε ότι θέλει να διαλύσει ορισμένα στερεότυπα γύρω από τις φιλοδοξίες του γυναικείου φύλου, που έχουν αναπτύξει ορισμένοι, στα δικά της παιδιά. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον αντίκτυπο του κινήματος "Time's Up" στο Harper's Bazaar UK και τόνισε πως εκεί μπορεί κανείς, να πάρει ανοιχτά θέση για το ζήτημα. 

"Η φιλοδοξία στους άνδρες θεωρείται κάτι αρκετά ηρωικό και cool, ενώ οι γυναικείες φιλοδοξίες θεωρούνται από από πολλούς, αδιάφορες έως και ανυπόφορες. Έτσι, όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια ήταν πραγματικά, ζωτικής σημασίας. Γιατί δεν θέλω τίποτα παραπάνω για τις κόρες μου, από το να είναι πραγματικά φιλόδοξες για κάτι που αγαπούν και θέλουν να κάνουν".

Η Blunt μίλησε επίσης για το πόσο της λείπει το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ζει στο Brooklyn. "Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο Λονδίνο. Mου λείπει η χαλαρότητα αυτής της πρωτεύουσας".

Δείτε ακόμη: 8 + 1 ιστορικές μορφές θα έμοιαζαν έτσι αν ζούσαν το 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.