CELEBRITIES

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει: Τι σημαίνει η "σφιγμένη γροθιά" του Justin Timberlake απέναντι στη Jessica Biel


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2020

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει: Τι σημαίνει η "σφιγμένη γροθιά" του Justin Timberlake απέναντι στη Jessica Biel

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Justin Timberlake με τη Jessica Biel μετά τις φήμες της εξωσυζυγικής του σχέσης με την Alisha Wainwright, αποκαλύπτει την "άβολη" και "σφιγμένη" στάση του πρώτου απέναντι στη σύζυγό του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Blanca Cobb ανέλυσε τις κινήσεις και τα μη λεκτικά σήματα του Justin Timberlake κατά την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στην επίσημη πρεμιέρα του show της τρίτης σεζόν της Biel, The Sinner. Η ειδικός ξεκίνησε την ανάλυσή της, λέγοντας πως οι δυο τους είναι "πολύ ταιριαστοί". Ωστόσο, υπάρχει κάτι στην κοινή τους εμφάνιση, που χρειάζεται περισσότερη ανάλυση και αυτό δεν είναι άλλο από τη γλώσσα του σώματος του τραγουδιστή. 

"Με μια απλή ματιά, ο Justin και η Jessica φαίνεται να είναι μια χαρά μαζί αν κρίνουμε κυρίως, από το χαμόγελό της. Η στάση του σώματός τους δείχνει ότι ο ένας είναι πολύ κοντά στον άλλον, αλλά τα χέρια τους "εξιστορούν" μία διαφορετική ιστορία. Για την ακρίβεια, εάν παρατηρήσετε λίγο καλύτερα τη φωτογραφία, θα δείτε πως ο Justin έχει σφιγμένη τη γροθιά του σαν του Arthur! Η ομοιότητα είναι ξεκάθαρη". 

Σύμφωνα με την Cobb, το χέρι του διάσημου τραγουδιστή δείχνει ότι ο ίδιος νιώθει αμήχανα με αποτέλεσμα να μοιάζει πολύ μετρημένος. "Δεδομένου ότι ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά το σκάνδαλο, είναι πιθανό να ένιωσαν αρκετά άβολα μπροστά στα μάτια του κόσμου. Επίσης, το δεξί πόδι της Jessica ήταν έτσι τοποθετημένο που έμοιαζε να θέλει να δραπετεύσει από την πραγματικότητα και να φύγει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας". 

Τα καλά νέα πάντως, πέραν των μη λεκτικών σημάτων, είναι πως το ζευγάρι μοιάζει να έχει ξεπεράσει τα σύννεφα στη σχέση του.  

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.