CELEBRITIES

Οι συμβουλές της Meghan Markle στους singles για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2020

Οι συμβουλές της Meghan Markle στους singles για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μπορεί, πλέον, η Meghan Markle να είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα Harry, αλλά το 2015, όταν ήταν ακόμη single και δεν ήταν τόσο τυχερή στην αγάπη, μέσα από το blog της έδινε συμβουλές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

"Γίνε ο δικός σου Βαλεντίνος", άρχιζε το post της Markle. Και ενώ η Markle θα περάσει ευτυχισμένη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο πλευρό των αγαπημένων της σήμερα, ανατρέχοντας στο 2015 έγραφε: "Αυτά τα παπούτσια, παρεμπιπτόντως, ήταν το δώρο μου στον εαυτό μου. Επειδή έχω δουλέψει σκληρά, καθώς δεν πρόκειται να περιμένω κάποιος να μου αγοράσει τα πράγματα που θέλω, και επειδή θέλω να περιποιηθώ τον εαυτό μου, παίρνω αυτά που μου αρέσουν. Γιατί είμαι ο δικός μου Βαλεντίνος". Και συνέχισε λέγοντας: "Είτε έχετε κάποιον είτε είστε single, γιορτάστε τη σημερινή μέρα. Αγαπήστε τον εαυτό σας και γιορτάστε! Να είστε ο δικός σας όμορφος, αστείος και αγαπητός Βαλεντίνος. Το αξίζετε!"

Δείτε ακόμη: Tα πιο προκλητικά looks των Βραβείων OSCAR

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.