CELEBRITIES

Καμία υπηρεσία ασφαλείας από τον Καναδά για τους Meghan και Harry όταν αλλάξει το status τους


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2020

Καμία υπηρεσία ασφαλείας από τον Καναδά για τους Meghan και Harry όταν αλλάξει το status τους

Η καναδική κυβέρνηση προχώρησε πρόσφατα σε ανακοινώσεις σχετικά με την παροχή ασφαλείας στη Meghan Markle και τον Πρίγκιπα Harry.

Όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση: «Καθώς ο δούκας και η δούκισσα αυτή τη στιγμή αναγνωρίζονται ως διεθνώς προστατευόμενα πρόσωπα, ο Καναδάς έχει την υποχρέωση να παράσχει βοήθεια για την ασφάλειά τους, εφόσον χρειάζεται. Η βοήθεια θα διακοπεί τις επόμενες εβδομάδες μετά την αλλαγή του status τους».

Όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα θεωρούνται πλέον ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, δεν θα επωφελούνται πλέον από την παροχή προστασίας, που χρηματοδοτείται από το καναδικό κράτος και το κόστος της υπολογίζεται σε εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής, η καναδική αστυνομία έχει αναλάβει κατά διαστήματα την ασφάλεια του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex και μάλιστα από τον Νοέμβριο, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε εκεί τις διακοπές του, στον Καναδά.

Δείτε ακόμη: Οι πιο κομψές γυναίκες άνω των 50

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.