CELEBRITIES

Η Jessica Biel γιόρτασε τα γενέθλιά της με το πιο ανατρεπτικό party


The Jennettes

4 Μαρτίου 2020

Η Jessica Biel γιόρτασε τα γενέθλιά της με το πιο ανατρεπτικό party

Η Jessica Biel αποφάσισε να περάσει τα φετινά της γενέθλια με τον Justin Timberlake και την οικογένειά της, με τις φήμες περί απιστίας ακόμα να αιωρούνται.

Η Jessica Biel έκλεισε τα 38 και το γιόρτασε με πιτζάμες και μια τεράστια τούρτα, που της έφερε ο Justin Timberlake. Μάλιστα και οι δύο δεν παρέλειψαν να δημοσιεύσουν και φωτογραφίες στο Instagram, κάνοντας όλους να πιστέψουν ότι τελικά τον συγχώρεσε, δίνοντας του ακόμη μία ευκαιρία. Η Biel αποκάλεσε τον Timberlake "θαυμάσιο άνθρωπο", αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου με στιλ ... και με αυτό εννοώ, τις πιτζάμες. Υποσχέθηκε ο Justin να μην τραγουδήσει το Happy Birthday, γι 'αυτό και αυτοσχεδίασε. Λυπάμαι που δεν το ακούτε, αλλά εξακολουθώ να γελώ. Σ' ευχαριστώ, θαυμάσιε άνθρωπε, που πραγματικά με άκουσες και μου έκανες αυτό το party. Και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Νιώθω απέραντη αγάπη."

Ο εορτασμός των γενεθλίων έρχεται τρεις μήνες μετά τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τον Timbrlake και τη συμπρωταγωνίστρια, Alisha Wainwright. να πιάνονται χέρι - χέρι σε μπαρ στη Νέα Ορλεάνη. Ο τραγουδιστής έσπασε τη σιωπή του σχετικά με το "σκάνδαλο" μια εβδομάδα αργότερα, λέγοντας πως βρίσκεται «αντιμέτωπος με πρόσφατες φήμες που πλήττουν τους ανθρώπους που αγαπάει».

Δείτε ακόμη: Alexander McQueen F/W 2020 - 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.