CELEBRITIES

O Gerard Butler βρίσκεται στην Ελλάδα για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας


The Jennettes

12 Μαρτίου 2020

O Gerard Butler βρίσκεται στην Ελλάδα για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Ο ηθοποιός του Hollywood, Gerard Butler, έφθασε στην Αθήνα, με αφορμή την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας και η επίτιμη Πρέσβης της πόλης κα Ρόη Δανάλη - Αποστολοπούλου τον υποδέχθηκαν στην Ελλάδα για την προβολή της Σπάρτης και κατʼεπέκταση της χώρας μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

jenny.gr

Ο κορυφαίος σύγχρονος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Λεωνίδα στην ταινία των ‘300’ θα βρεθεί στην πόλη της Σπάρτης στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών. O διάσημος σταρ θα παραβρεθεί στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας και θα τρέξει από το Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη στις 13 Μαρτίου, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο 2020.

jenny.gr

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δράσεων ιδιαίτερου συμβολισμού στη Σπάρτη που θα ενισχύσουν την προβολή της εικόνας της πόλης της Σπάρτης και της Ελλάδας, στέλνοντας ένα ηχηρό, διεθνές μήνυμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το κοινό καλό.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.