CELEBRITIES

Tom Hanks: Η αδερφή του μιλάει για την πορεία της υγείας του


The Jennettes

20 Μαρτίου 2020

Tom Hanks: Η αδερφή του μιλάει για την πορεία της υγείας του

«Δεν είναι πολύ καλά, είναι οκ», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του διάσημου ηθοποιού, Tom Hanks, μιλώντας για την πορεία της υγείας του, ο οποίος νοσεί όπως και η γυναίκα του με κορωνοϊό.

H Sandra Hanks είμαι συγγραφέας και ζει στη Βενετία και μίλησε για την υγεία του αδελφού της. Περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του αδελφού της, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό μαζί με την σύζυγό του Rita Wilson, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα δεν αισθάνεται πολύ καλά. «Έχω επικοινωνήσει με τον αδελφό μου. Δεν είναι πολύ καλά, αλλά είναι οκ. Αν είμαι σε σοκ; Όχι, είναι ηθοποιός, δεν είναι Θεός, η περίθαλψη στην Αυστραλία είναι καλή», είπε η Sandra Hanks.

Η Sandra είναι η μεγαλύτερη αδερφή του διάσημου ηθοποιού και ζει στην Ιταλία από το 2016 με την οικογένειά της. Για τη ζωή στην Ιταλία αυτή την περίοδο είπε: «Είμαστε εντάξει εδώ ... η διαμονή στο σπίτι είναι ωραία και αυτή η κοινότητα είναι θαυμάσια. Είμαι τυχερή που βρίσκομαι εδώ, το πνεύμα των ανθρώπων είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Δείτε ακόμη:Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.