CELEBRITIES

Η Rihanna δωρίζει 5 εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό


The Jennettes

22 Μαρτίου 2020

Η Rihanna δωρίζει 5 εκατομμύρια δολάρια για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό

Η διάσημη τραγουδίστρια, Rihanna, προχώρησε σε μία πολύ γενναιόδωρη κίνηση, δωρίζοντας ένα μεγάλο ποσό για την μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Μέσω του οργανισμού «Clara Lionel Foundation» πήρε την απόφαση να δωρίσει 5 εκατομμύρια δολάρια που θα μοιραστούν για διάφορους σκοπούς στις ΗΠΑ, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Συγκεκριμένα τα χρήματα θα πάνε σε τράπεζες φαγητού που διοργανώνουν συσσίτια για ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τον ιό. «Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο σημαντικό να προσέχουμε ο ένας τον άλλον και να παρέχουμε βοήθεια σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Εκεί που δέχονται τα πιο πολλά χτυπήματα από την πανδημία, ανέφερε η Justine Lucas, CEO του Clara Lionel Foundation.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν επίσης για την αγορά υγειονομικού υλικού για νοσηλευτικό προσωπικό και διαγνωστικά εργαστήρια που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον ιό που στερεί τη ζωή σε χιλιάδες ανά τον κόσμο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη:Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.