CELEBRITIES

Σπάνιο διάγγελμα της βασίλισσας Ελισάβετ για την κρίση της πανδημίας 


The Jennettes

5 Απριλίου 2020

Σπάνιο διάγγελμα της βασίλισσας Ελισάβετ για την κρίση της πανδημίας 

Η βασίλισσα Ελισάβετ απευθύνθηκε στους Βρετανούς σε μια σπάνια παρέμβασή της.

Ο κορωνοϊός “ανάγκασε” την βασίλισσα Ελισάβετ να απευθυνθεί με διάγγελμα στον βρετανικό λαό. Ήταν μόλις το τέταρτο τα τελευταία 68 χρόνια, δείγμα της δύσκολης κατάστασης που υπάρχει στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας. Και δεν ήταν μήνυμα που απευθύνθηκε μόνο στους Βρετανούς, μόνο στην Κοινοπολιτεία. Ήταν ένα μήνυμα που απευθύνθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη γη. Η μακροβιότερη μονάρχης ήταν συγκινητική και με στοργικό τρόπο έστειλε μήνυμα ελπίδας.

“Θα συναντηθούμε ξανά” είπε, με την οικογένεια και τους φίλους μας, ωστόσο τόνισε πως το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. “Είναι το σωστό”, τόνισε. “Μιλάω μαζί σας σε δύσκολους καιρούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και όλους όσους εργάζονται καθημερινά έξω από τα σπίτια τους. Ευχαριστώ εσάς που μένετε σπίτι σας. Μαζί θα νικήσουμε την νόσο και αν μείνουμε ενωμένοι θα το ξεπεράσουμε. Όλοι θα θυμούνται με περηφάνια για το πώς έδωσαν την μάχη”.

“Μου θυμίζει το πρώτο διάγγελμα που έκανα το 1940 με την αδερφή μου σε όσα παιδιά είχαν χάσει τα σπίτια τους. Σήμερα όλοι αισθάνονται τον πόνο για τον χωρισμό από τους αγαπημένους τους”, είπε σε άλλο σημείο του μηνύματός της, κατά το οποίο προβλήθηκε κι αυτό το ιστορικό ντοκουμέντο. Αυτό σήμερα είναι διαφορετικό. Θα πετύχουμε και αυτό θα ανήκει σε καθέναν από εμάς. Οι καλύτερες ημέρες θα γυρίσουν και θα είμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Στέλνω σε όλους μας τις ευχές μου”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.