CELEBRITIES

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Tom Hanks από το σπίτι συνέβη και ήταν απολαυστική


The Jennettes

13 Απριλίου 2020

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Tom Hanks από το σπίτι συνέβη και ήταν απολαυστική

O Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson, νόσησαν από τον κορωνοϊό, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία αλλά πλέον και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους και έχουν επιστρέψει στις ΗΠΑ, συνεχίζοντας να βρίσκονται σε καραντίνα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός φρόντισε για ακόμη μια φορά να μας δείξει πως δεν έχει χάσει στιγμή το χιούμορ του και φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και αρκετά αδυνατισμένος, μας χάρισε έναν άκρως απολαυστικό μονόλογο από το σαλόνι του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στο show "Saturday Night Live" και ξεκίνησε τον λόγο του, λέγοντας: «Είναι περίεργοι καιροί για να προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, αλλά το να κάνεις χιούμορ στο Saturday Night Live είναι κάτι το διαφορετικό. Οπότε είπα: Τι στην ευχή... Γιατί έβαλαν εμένα να κάνω τον οικοδεσπότη; Πρώτον, είμαι ο celebrity που έψαχναν μέσα σε ορυχείο για τον κορωνοϊό και από τότε που διαγνώστηκα με τον ιό, έγινα περισσότερο από ποτέ σαν τον μπαμπά της Αμερικής. Εξάλλου, κανείς δεν θα αισθανόταν άνετα να είναι δίπλα μου από την στιγμή που είχα τον ιό. Είναι περίεργο να κάνω την εκπομπή από το σπίτι μου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.