CELEBRITIES

H Shakira πήρε πτυχίο στην αρχαία φιλοσοφία εν μέσω της καραντίνας


The Jennettes

24 Απριλίου 2020

H Shakira πήρε πτυχίο στην αρχαία φιλοσοφία εν μέσω της καραντίνας

Οι celebrities φροντίζουν με κάθε τρόπο να ενημερώνουν σχεδόν καθημερινά το κοινό τους σχετικά με το πώς βιώνουν τις ημέρες της καραντίνας. 

Ωστόσο, η Shakira φαίνεται πως αξιοποιεί εντελώς διαφορετικά τον χρόνο στο σπίτι μετά το πρόσφατο post της στο Twitter. Ειδικά, εάν συγκρίνουμε την καθημερινότητά της, όπως την περιγράφει παρακάτω, με αυτή των υπόλοιπων διασήμων.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η star, "μόλις αποφοίτησα από το μάθημα της αρχαίας Φιλοσοφίας που είχε διάρκεια 4 εβδομάδων από το πανεπιστήμιο της Pennsylvania. Ξέρω... τα χόμπι μου είναι μη πρακτικά, αλλά μου πήρε πολύ καιρό να τελειώσω το συγκεκριμένο με τα παιδιά μες στο σπίτι. Ευχαριστώ, Πλάτωνα και όλους τους προγόνους για τη δημιουργική εμπειρία". 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έθεσε σε εφαρμογή ίσως, την πιο πρωτότυπη ιδέα όσο μένει σπίτι, διευρύνοντας και άλλο τους πνευματικούς της ορίζοντες. Όπως άλλωστε, δήλωσε και η ίδια, ήθελε να κάνει τον "εγκλεισμό, παραγωγικό" και να σκεφτεί πράγματα που θα την έκαναν να ξεχάσει εντελώς αυτό που καλούμαστε να ζήσουμε αυτό το διάστημα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS