CELEBRITIES

«One World: Together At Home» - Η μεγάλη διαδικτυακή συναυλία για τον κορωνοϊό


27 Απριλίου 2020

«One World: Together At Home» - Η μεγάλη διαδικτυακή συναυλία για τον κορωνοϊό

Αν και κλεισμένοι στα σπίτια τους, μουσικόφιλοι από ολόκληρο τον κόσμο έζησαν ένα πρωτόγνωρο διαδικτυακό γεγονός, με τη συμμετοχή δεκάδων αστέρων του πενταγράμμου.

Έπειτα από πρωτοβουλία της Lady Gaga, η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία «One World: Together At Home», που έχει τη στήριξη του κινήματος Global Citizen σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πραγμτοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Σε ανακοίνωση του το Global Citizen αναφέρει ότι μέχρι στιγμής η πρωτοβουλία «One World: Together At Home» συγκέντρωσε περίπου 128 εκατομμύρια δολάρια για την κρίση του Covid-19.

Η όλη εκδήλωση, εξηγεί η Lady Gaga, πρέπει να γίνει αντιληπτή ως μια «επιστολή αγάπης στον κόσμο», προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις του απέναντι σε αυτήν την ασθένεια που έχει σκοτώσει πάνω από 150.000 ανθρώπους παγκοσμίως. «Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να φέρουμε τη χαρά και μια ανάπαυλα στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη» επισήμανε.

Η Lady Gaga αποτελεί σύμβολο μόδας σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της εικόνας, και ξέρει ότι η εμφάνιση εκτός του ότι συνεισφέρει καταλυτικά σε μια καλλιτεχνική παράσταση, αποτελεί επίσης και ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Η Lady Gaga μπορεί να φορά 3 με 4 ρολόγια στον καρπό της.

jenny.gr

Όταν φορά  ένα ρολόι, επιλέγει τα μοντέλα της Tudor, όπως το vintage Heritage Black Bay ή τα μοντέλα από τη νέα συλλογή Black Bay S&G. 

Η καμπάνια «BORN TO DARE» της TUDOR: Είναι αφιερωμένη στο κλασσικό χωρίς να είναι συμβατική.  Διατηρεί τις αξεπέραστες τάσεις του παρελθόντος και ανοίγει νέα σύνορα για το μέλλον. H Tudor γεννήθηκε για ένα σκοπό: να επιδιώκει το ακατόρθωτο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.