CELEBRITIES

Ο πρώην σωματοφύλακας της Ellen DeGeneres αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της και μας εκπλήσσει


The Jennettes

4 Μαΐου 2020

Ο πρώην σωματοφύλακας της Ellen DeGeneres αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της και μας εκπλήσσει

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα της Ellen DeGeneres από τον πρώην σωματοφύλακά της.

Ο πρώην σωματοφύλακας της Ellen DeGeneres σε συνέντευξή του στο Fox News προχώρησε σε μια σειρά αποκαλύψεων για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της διάσημης παρουσιάστριας. Ο Tom Majercak δούλεψε με την παρουσιάστρια και την σύζυγό της, Portia DeRossi, στα βραβεία Όσκαρ το 2014 και χαρακτήρισε την συγκεκριμένη εμπειρία ως «ταπεινωτική». Ο Majercak ήταν "senior manager of operations" της εταιρείας Security Industry Specialists, που παρείχε προστασία σε διάσημους αλλά και εταιρείες όπως η Apple, το Twitter και η Google.

Όμως, ο Majercak δήλωσε ότι η εμπειρία του με την DeGeneres απείχε πολύ από το "ιδανικό". «Τις κρατούσα από το χέρι για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Ellen είναι το μόνο άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος και έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους, που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα γεια» τονίζει. Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η DeRossi ήταν «πολύ φιλική και συζητούσε μαζί του», αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν τον σύστησε στην παρουσιάστρια. «Η Ellen μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δεν με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της».

«Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια "φωτισμένη", θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική και όλοι την αγαπούν και την θαυμάζουν αλλά στην πραγματικότητα όταν την γνωρίσεις, βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.