CELEBRITIES

Ο George Clooney κάνει πεντικιούρ στην Catherine Zeta Jones σε μία απολαυστική throwback φωτογραφία


The Jennettes

7 Μαΐου 2020

Ο George Clooney κάνει πεντικιούρ στην Catherine Zeta Jones σε μία απολαυστική throwback φωτογραφία

Ο George Clooney χθες γιόρτασε τα 59α γενέθλιά του, και η Catherine Zeta Jones φαίνεται πως ανέσυρε μια απολαυστική ανάμνηση από τον αγαπημένο και γοητευτικό ηθοποιό. 

Η Jones ανέβασε μία throwback φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε τον Clooney να της κάνει πεντικιούρ και η σκηνή είναι πραγματικά απολαυστική. Η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει ακουμπήσει το γυμνό της πόδι στο γόνατο του George Clooney και φαίνεται να απολαμβάνει παρόμοια με εμάς, το ανέλπιστο beaute που της προσφέρει!

 «Καλώ τον George Clooney. Ναι! Ήρθε η ώρα για ένα πεντικιούρ», γράφει κάτω από το νοσταλγικό post η ηθοποιός, δείχνοντας πόσο πολύ της έχει λείψει η περιποίηση των άκρων της κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Πολλοί ήταν οι celebrities που ευχήθηκαν χθες στον ηθοποιό, αλλά αυτή ομολογουμένως, ήταν η πιο αστεία και πρωτότυπη "ευχετήρια" ανάρτηση που απέσπασε αμέτρητα likes και σχόλια και έγινε αμέσως viral. 

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.