CELEBRITIES

Η Charlize Theron ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία κατά της ενδοοικογενειακής βίας


The Jennettes

11 Μαΐου 2020

Η Charlize Theron ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκστρατεία κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Η Charlize Theron ευχαρίστησε τις διάσημες που συμμετέχουν στην εκστρατεία της κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Η πρωτοβουλία #TogetherForHer που ξεκίνησε τον Απρίλιο από το «Charlise Theron Africa Outreach Project» σε συνεργασία με την οργάνωση CARE και το Entertainment Industry Foundation συγκέντρωσε 500.000 δολάρια για καταφύγια θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας στις ΗΠΑ και τη Νότια Αφρική. «(Μία στις τρεις) γυναίκες θα βιώσουν βία βάσει φύλου στη διάρκεια της ζωής τους. Τον τελευταίο χρόνο, 243 εκατομμύρια γυναίκες και κορίτσια έχουν υποστεί. Οι ανθρωπιστικές κρίσεις όπως η πανδημία του νέου κορωνοϊού την επιδεινώνουν» αναφέρει η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Twitter. «Είμαι τόσο περήφανη που αυτές οι εξαιρετικές, πανίσχυρες γυναίκες, άκουσαν την έκκλησή μου και ενώνονται».

Περισσότερες από 50 γυναίκες από τον χώρο του θεάματος και των επιχειρήσεων διέθεσαν χρηματικά ποσά για την εκστρατεία για να βοηθήσουν τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν βία ενώ αναγκάζονται να παραμένουν κλεισμένες μέσα. Οι δωρεές στην πρωτοβουλία θα υποστηρίξουν τις γυναίκες σε έως και 100 χώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση για την εκστρατεία.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.