CELEBRITIES

H throwback φωτογραφία της Catherine Zeta Jones, που είναι ο ορισμός της οικογενειακής ευτυχίας


The Jennettes

21 Μαΐου 2020

H throwback φωτογραφία της Catherine Zeta Jones, που είναι ο ορισμός της οικογενειακής ευτυχίας

H Catherine Zeta Jones μοιράστηκε πριν λίγες ώρες μία σπάνια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της οικογενειακής γαλήνης κι ευτυχίας. 

Η αγαπημένη ηθοποιός βλέπουμε να χαλαρώνει στον καναπέ, μαζί με τον σύζυγό της, Michael Douglas και τα δύο τους παιδιά, τον 19χρονο Dylan και την 17χρονη Carys. Η throwback φωτογραφία δημιουργεί ένα νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν και απεικονίζει τις ωραιότερες στιγμές που "δένουν" μία οικογένεια. 

https://instagram.com/p/CAaQ7YlnI5W/

Όπως γράφει η ηθοποιός, η φωτογραφία είναι από το 2014, αλλά "δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε", σύμφωνα με την ίδια. Στο post βλέπουμε την Carys στην αγκαλιά του μπαμπά της ενώ ο Dylan κρατάει στην αγκαλιά του τη μαμά του. Η αγάπη παρουσιάζεται σε δύο εκδοχές και είναι εξίσου δυνατή. Η Catherine Zeta Jones δεν συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με την οικογένειά της, αλλά όταν το κάνει, προκαλεί αμέτρητα likes και σχόλια. 

Δείτε ακόμη: Η Catherine Zeta Jones δίνει πάντα όγκο στα μαλλιά της 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.