CELEBRITIES

Lori Loughlin: Ένοχη δήλωσε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός για τη δωροδοκία Πανεπιστημίου


The Jennettes

23 Μαΐου 2020

Lori Loughlin: Ένοχη δήλωσε η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός για τη δωροδοκία Πανεπιστημίου

Ένοχη για απάτη δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοπιοός, Lori Loughlin, που γνωρίσαμε από την κωμική σειρά Full House, η οποία κατηγορούνταν πως προχώρησε σε δωροδοκία για να εισαχθεί το παιδί της στο Πανεπιστήμιο. Η ενοχή της εντάσσεται σε ένα μεγάλο σκάνδαλο δωροδοκίας από εύπορους, διάσημους γονείς, ηθοποιούς του Hollywood, οι οποίοι δωροδόκησαν με σκοπό την εισαγωγή των παιδιών τους σε γνωστά πανεπιστήμια.

jenny.gr

Κατά την ακροαματική διαδικασία που έγινε στο δικαστήριο της Βοστόνης, η 55χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μόσιμο Τζιανούλι, τήρησαν τη συμφωνία που είχε ανακοινωθεί χθες από τον εισαγγελέα - δήλωσαν ένοχοι για μια κατηγορία δόλιας μεταφοράς χρημάτων μέσω τραπέζης.

jenny.gr

Με βάση αυτή τη συμφωνία, οι εισαγγελικές αρχές έβαλαν στο αρχείο τις δύο άλλες κατηγορίες που αντιμετώπιζε το ζευγάρι και θα εισηγηθούν να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 μηνών στην ηθοποιό και 5 μηνών στον σύζυγό της. Ακόμη, θα τους επιβληθούν πρόστιμα 150.000 και 250.000 δολαρίων αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.